Tigle din beton

Țiglele Bramac sunt alegerea perfectă pentru casa dumneavoastră, deoarece vă oferă siguranță și durabilitate pe viață. Alegeți dintr-un sortiment variat de modele și culori și realizați acoperișul casei după dorințele dumneavoastră.

Avantajele țiglelor din beton Bramac

Datorită densităţii lor, ţiglele Bramac sunt rezistente la căderi de grindină, de zăpadă, la vânt puternic şi furtună. Acoperişurile Bramac rezistă la încărcări de vânt cu viteze de până la 180 km/oră.

Bramac oferă un sistem de acoperiş complet de la A la Z. Pentru fiecare model de ţiglă, Bramac vă pune la dispoziţie o întreagă serie de componente special şi accesorii originale, perfect adaptate funcţional şi estetic.

Densitatea ridicată şi suprapunerea perfectă a ţiglelor Bramac acţionează ca un scut protector în faţa zgomotului de afară, având astfel capacitatea de a reduce zgomotul cu până la 7 decibeli în comparaţie cu alte tipuri de învelitoare. Oamenii resimt acest fapt ca şi o reducere a zgomotului la jumătate.

În procesul de producere a ţiglelor din beton, emisiile de CO2 (dioxid de carbon) sunt vizibil reduse. Emisiile de CO2 sunt mai puţine cu peste 50% în comparaţie cu ţigla fabricată din alte materiale.

Brosuri

Pentru preturi si cereri de oferta ne puteti suna la numerele de telefon: 0741105550, 0741105551, 0741105552 sau ne puteti trimite un email la adresa de mail: vanzari@sgt.ro.