Sisteme Termoizolante

Avantajele unui sistem de termoizolare

 • Rezistența la foc

  Clasată cu clasa de reacție la foc A1, termoizolația minerală nu se aprinde nici macăr sub acțiunea unei surse de foc aplicate direct. În scenariul unui caz real, prezența unui incendiu apărut fie la interiorul, fie la exteriorul unui imobil, nu reprezintă un factor de risc, termoizolația nepermițând întreținerea sau propagarea focului.
 • Respirabilitate

  Un atribuit la fel de important este permeabilitatea la vapori. Astfel riscul de apariție a mucegaiului dispare datorită structurii poroase care nu permite crearea sau întreținerea unui mediu umed la nivelul peretului, nefavorizând condițiile de aparație și dezvoltare a mucegaiului.
 • Structura plăcilor minerale

  Datorită componentelor minerale anorganice folosite, structura termoizolației minerale nu va fi afectată de apă, rozătoare și alți factori externi. În comparație cu materiale termoizolatoare convenționale, este un suport solid pentru tencuiala decorativă sau placările cu piatra naturală.
 • Rezistența mare la compresiune

  Are cea mai mare valoare existentă pe piața din categoria sistemelor de termoizolație. Fațada este solidă și plină, rezistența crescută la lovituri fiind de min 0,4 N/mm2. Acest aspect protejează atât împotriva șocurilor mecanice (materialul plin creeaza corp comun cu zidul) cât și o suprfață solidă și potrivită pentru fixarea elementelor decorative chiar și în cazul celor cu greutate mare, precum piatra decorativă.
 • Conductivitate termică

  Miliardele de pori de aer înglobați în structura plăcilor ajută la economisirea energie termică. Termoizolatia din placi minerale naturale este un bun izolator, constituind o bariera termică între mediul exterior și cel interior cu o conductivitate termică de 0.050 W/mºK.
 • Durabilitate

  Ca un material să dăinuie în timp este necesar ca acesta să îți păstreze caracteristicile fizico-chimice. Toate elementele folosite în producerea termoizolației (nisip, var, ciment) sunt materiale ce nu îți schimbă proprietățile sub influența factorilor externi la care este supusă în decursul timpului, astfel îți păstrează forma fizică și proprietățile termoizolatoare.
 • Bariera fonică

  Are un grad ridicat de eficiență împotriva zgomotului aerian direct favorizând astfel un mediu liniștit.
 • Precizie dimensională

  Atât înainte de punerea în operă cât și după, plăcile termoizolatoare își păstrează dimensiunile indiferent de factorii externi precum umiditate și diferențe de temperatură, resimțite la trecerea anotimpurilor sau a ciclurilor zi/noapte.

FurnizoriPentru preturi si cereri de oferta contacteaza-ne la numerele de telefon: 0741105550, 0741105551, 0741105552 sau la adresa de mail: vanzari@sgt.ro.