Rigole ACO

ACO este liderul recunoscut în toată lumea atât în domeniul managementului apelor meteorice, cât și pentru dezvoltarea de soluții igienice pentru colectarea apelor uzate în industria alimentară.

Soluțiile și sistemele ACO pentru managementul apelor meteorice asigură, în cadrul circuitului de gestionare a apelor, colectarea, tratarea, retenția și eliberarea în natură a apelor meteorice căzute sub formă de precipitații în zonele în care oamenii își desfaşoară activitățile.

Managementul apelor meteorice

Schimbările climatice globale generează din ce în ce mai frecvent fenomene meteorologice extreme, manifestate prin perioade de secetă prelungite urmate de averse de ploi foarte puternice. Aceste fenomene extreme, combinate cu creșterea rapidă a gradului de urbanizare solicită în mod dramatic sistemele de canalizare din punct de vedere hidraulic în majoritatea dezvoltărilor urbane. Apare astfel nevoia de a proiecta și de a gândi pe baza unor principii de sustenabilitate modul în care apele meteorice sunt gestionate în cadrul proiectelor de construcții industriale și comerciale. Aplicarea acestor principii, sintetizate în conceptul de management al apelor meteorice – colectare, tratare, atenuare, descărcare – reduce riscul de inundații și de poluare. Astfel sunt ținute sub control elementele care pot afecta siguranța și sănătatea oamenilor și integritatea bunurilor acestora.

Rigole
Capace de canalizare
Atenuare vârf hidraulic
Guri de scurgere
Capace de acces
Limitare debit
Protecția amfibienilor
Separatoare de hidrocarburi

Igienă și performanță înseamnă HygieneFirst. ACO proiectează soluții inteligente de colectare a apelor uzate, urmărind minimizarea costurilor de operare și creșterea siguranței alimentelor. Oferim sisteme integrate de gestionare a apelor uzate, proiectate să protejeze afacerile, mediul și sănatatea publică. Ținta noastră este să îmbunătățim constant fiecare aspect al siguranței, igienei și performanței funcționale ale sistemelor. Credem că sistemele și serviciile noastre sunt cu adevarat unice, ușurând munca tuturor părților implicate în proiect, de la planificare până la mentenanța efectivă. Sistemul de colectare igienică ACO îndeplinește cu strictețe cerințele de igienă pentru prevenirea contaminării cu bacterii. Toate gurile de scurgere și rigolele ACO din inox sunt concepute pentru a oferi condiții igienice optime în conformitate cu standardele SR EN 1672 și EN ISO 14159 privind cerințele referitoare la igienă și proiectarea mașinilor utilizate pentru pregătirea și tratamentul alimentelor destinate consumului uman.

ACO este membru EHEDG – Grupul European pentru Inginerie și Proiectare Igienică.

Mai multe detalii despre design igienic, HygieneFirst și sistemele ACO: www.hygienefirst.com/ro

Rigole cu design igienic
Separatoare de grăsimi
Guri de scurgere cu design igienic
ACO Pipe
Capace de acces

Pentru preturi si cereri de oferta contacteaza-ne la numerele de telefon: 0741105550, 0741105551, 0741105552 sau la adresa de mail: vanzari@sgt.ro.