Despre noi

SC SECOND GENERATION TRADING SRL, societate cu capital integral privat romanesc a fost infiintata in anul 1994 si are ca domeniu de activitate vanzarea si distributia de materiale de constructii.

Continuitatea pe piata se justifica prin succesele obtinute, prin adaptarea la cerintele si nevoile clientilor si satisfacerea solicitarilor acestora.
Obiectivul nostru este oferirea de produse si servicii cu un inalt nivel de calitate, care sa satisfaca nevoile actuale ale clientilor si sa anticipeze cerintele viitoare.
In acest sens, incepand cu anul 2007, societatea noastra este certificata ISO 9001, iar din anul 2014, certificarea este facuta cu prestigioasa institutie TÜV Rheinland.

 

Incepand din anul 2000 si pana azi, o importanta traditie a societatii noastre o reprezinta participarea anuala la expozitiile de profil organizate la Romexpo si nu numai, cum ar fi Contruct Expo, Construct Expo Antreprenor, Contruct Expo Ambient, Camex.

Diplome de participare

Una din calitatile societatii noastre este reprezentata de parteneriatele de lunga durata atat in relatiile cu furnizorii cat si cu clientii.
O parte din aprecierile partenerilor gasiti mai jos:

Parteneri

Montaj

Furnizori