ACO Monoblock

Rigolele ACO DRAIN® Monoblock PD 100-200C si RD 100-300D sunt create din beton cu polimeri intr-un design compact, fara gratar. Sunt usor de montat si deosebit de stabile si rezistente la factorii externi. Totodata, designul compact protejeaza rigola impotriva actelor de vandalism.
Caracteristicile produsului:
-doua nuante de culori : natur si negru antracit
-latime nominala: 100,150,200,300mm
-clase de sarcini de la C250 pana la F900
-corpul rigolei in forma de V datorita caracteristicilor hidraulice mai bune (debite mai mari si un efect mai bun de auto-curatare)
-protejat impotriva actelor de vandalism
Betonul cu polimeri transforma rigola ACO DRAIN Monoblock intr-o rigola:
-cu greutate redusa
-cu durata de viata foarte mare
-extrem de stabila
-rezistenta la coroziune
-rezistenta la inghet, sare si produse chimice
Rigolele ACO DRAIN® Monoblock sunt usor de montat si deosebit de stabile si rezistente la factorii externi.
Constructia monobloc a rigolei garanteaza un nivel extrem de ridicat al securitatii si stabilitatii in toate zonele circulate care necesita drenaj. Diametrele mari si profilul V asigura drenajul rapid la suprafata. Pincipiul modular simplu, cu doar sase elemente ale sistemului, reprezinta solutia rapida si usoara pentru toate aplicatiile.
Dupa instalare, sistemul este complet asigurat impotriva vandalismului si furtului, ceea ce il face potrivit pentru utilizara in incintele scolare si terenurile de joaca, unde lipsa unei retele de drenaj poate fi extrem de periculoasa, inclusiv pe stadioane unde demontarea unui gratar poate fi facuta intr-un mod abuziv.
Instalare si intretinere usoara
Sistemul ACO DRAIN® Monoblock este un sistem castigator datorita utilizarii minime a elementelor componente. Placile de imbinare cu garnitura la ambele capete asigura impermeabilitatea intre elementele individuale in conformitate cu cerintele standardul SR EN 1433. Rigolele ACO DRAIN® Monoblock sunt usor de curatat si se pot spala cu jeturi de apa cu presiune. Caminul de vizitare cu gratar detasabil ofera acces la intregul sistem de drenaj.
ACO DRAIN ® Monoblock este ideal pentru utilizarea în zonele cu cele mai inalte cerinte de securitate, cum ar fi terminalele de aeroport si pistele de motociclism, deoarece se elimina riscul de accidente din cauza gratarelor lipsa sau a instalarii incorecte.
Datorita folosirii betonului cu polimeri, rigolele ACO DRAIN ® Monoblock au o greutate redusa si sunt usor de montat, fara echipamente de ridicat, fapt ce accelereaza procedura de instalare si reduce costurile totale al lucrarii.
Capacul de vizitare rezista la clasa de sarcina F900 si permite accesul usor pentru curatarea sistemului de drenaj.
ACO DRAIN ® Monoblock cu deschideri laterale pentru drenajul asfaltului pe autostrazi.
ACO DRAIN ® Monoblock RD 200 cu o deschidere mai mare la capete pentru un acces mai facil pentru umplerea rosturilor de imbinare.