Acoperis cu falt mecanic

Visezi la acoperisul potrivit pentru o caminul tau, casa de vacanta din mijlocul padurii sau pentru o locuinta moderna, pe care planifici sa o construiesti? Sau poate ai nevoie de un acoperis rezistent pentru casa de la tara pe care intentionezi sa o renovezi?

Cauta inspiratia in noul Lindab SRP Click, o varianta accesibila a acoperisului faltuit traditional. Imbini profilele printr-un singur clic fara scule speciale si obtii un acoperis trainic si elegant, amintind de linia acoperisurilor solide de alta data.

Cu SRP Click de la Lindab obtii aspectul unui acoperis faltuit clasic, care pare a fi montat de profesionisti. Nu ai nevoie de abilitati speciale; profilele pentru acoperis se monteaza imediat. SRP Click de la Lindab se recomanda pentru acoperisuri cu o panta de minimum 14 grade. Se potriveste majoritatii tipurilor de acoperisuri si este perfect in cazul suprafetelor de simple.

SRMax este un profil similar cu SRP Click daca luam in calcul aspectul exterior insa, modul de fixare este diferit. SRMax se prinde in structura acoperisului cu agrafe speciale de fixare si poate fi folosit fara imbinari pe lungimi de pana la 9 m. O alta diferenta semnificativa este faptul ca SRMax se poate monta pe acoperisuri a caror panta este de minim 5 grade.

Ai la alegere culori clasice sau moderne din portofoliul nostru, cu acoperire PE, MATT, HBPE si HBPD pentru grosimi ale tablei de 0.5 mm si cu acoperire HBPD pentru grosimi ale tablei de 0.6 mm.Indiferent de tipul cladirii, vei avea un acoperis atractiv, durabil si usor de intretinut. Pentru multi ani de acum incolo.

Avantajele SRP Click / SRMax:• Elegant si rezistent;
• Potrivit constructiilor vechi si noi;
• Usor de instalat;
• Intretinere facila;
• Greutate redusa;
• Pachet complet de accesorii;
• Finisare si calitate superioara;