ACO Easyflow

Gurile de scurgere ACO Easyflow sunt produse intr-o gama larga de dimensiuni standard si sunt livrate gata de instalare. Accesoriile gamei de guri de scurgere permit crearea solutiilor personalizate pentru aproape orice situatie care poate aparea in locuinte si cladiri.

Guri de scurgere din plastic cu dimensiuni standardizate

Intr-o locuinta, zonele umede au intotdeauna nevoie de o gura de scurgere – o solutie eficienta pentru drenajul apei din camerele de baie si de pe terasele circulabile.
Gurile de scurgere ACO EasyFlow reprezinta combinatia perfecta intre un drenaj eficient si un design elegant. Gurile de scurgere sunt disponibile intr-o gama perfect structurata, care permite realizarea de combinatii necesare unor aplicatii personalizate.
Gama variata de gratare produse din materiale de cea mai buna calitate ofera pe langa siguranta si flexibilitate, variante de design complementare cu gama de rigole de dus ACO ShowerDrain. Partea vizibila a gurii de scurgere poate fi un gratar din inox sau un gratar pentru placi ceramice care lasa la vedere doar o fanta foarte discreta, aproape invizibila.
O etansare buna este foarte importanta cand vine vorba de protejarea structurii unei cladiri. Pentru a veni in intampinarea acestei probleme, gurile de scurgere sunt disponibile si in variante cu flanse pentru etansare care usureaza conectarea la straturile hidroizolante.
Gurile de scurgere corespund cerintelor de igiena: sifonul complet detasabil se poate scoate pentru a permite accesul la sistemul de canalizare. De asemenea designul gurii de scurgere permite golirea completa a acesteia si eliminarea cu usurinta a corpurilor straine.

Domeniul de aplicare:

-Bai
-Dusuri
-Holuri
-Terase circulabile

ACO Easyflow – functionalitate in orice aplicatie domestica

Gurile de scurgere ACO Easyflow sunt disponibile intr-o gama perfect structurata, care permite orice combinatii cerute de un sistem personalizat.
Variantele cu intrari suplimentare permit racordarea masinii de spalat, a chiuvetei sau a cazii la gura de scurgere
Inaltatorul cu gratar din inox permite reglarea gurii de scurgere pe inaltime

Detalii ACO Easyflow

Gurile de scurgere din plastic ACO Easyflow corespund cerintelor de igiena: sifonul are o garda hidraulica de 50mm, conform standardelor europene. Acesta se scoate usor pentru a permite curatarea si accesul la canalizare.
De asemenea, gratarul din otel inoxidabil (cu dimensiunea standard de15 x 15cm) este rezistent in timp, se poate curata usor si nu oxideaza.
Gama ACO Easyflow este dotata cu accesorii practice:
mantaua de etansare-ranforsare pentru sape subtiri asigura rezistenta in timp a pardoselii
flansa de compresie-etansare pentru racord la hidroizolatie nu permite patrunderea apei intre gura de scurgere si planseu