Ferestre de mansarda cu telecomanda

Ferestre de mansarda VELUX INTEGRA

Daca iti doresti confort maxim, VELUX INTEGRA® este raspunsul. Acest sistem inovativ include ferestre de mansarda, rulouri si rolete exterioare actionate cu telecomanda si îti permite sa le deschizi si sa inchizi cu o singura atingere a tabletei de control. Poti utiliza programele predefinite sau poti crea propriile programe pe baza dorintelor tale: Trezire, Aerisire, În vacanta si multe altele. Cu telecomanda poti actiona usor si rapid fiecare fereastra – din orice loc din casa. VELUX INTEGRA® este cea mai buna alegere pentru aer proaspat si un climat interior mai bun.

Disponibila in varianta cu actionare electrica si cu motor solar.

-Aer proaspat si confort interior
Dormitul, dusul si gatitul, toate cresc nivelul de umiditate din casele noastre. O calitate scazuta a aerului din interior ne afecteaza puternic starea generala, insa cateva rutine zilnice pot avea un efect semnificativ asupra confortului interior. Lasa ferestrele de mansarda VELUX INTEGRA® sa-ti dea o mana de ajutor. Trebuie doar sa utilizezi programele predefinite de ventilare si te poti bucura de aerisirea automata.
-Nicio sansa de ploaie
Ce fac daca începe sa ploua si nu sunt acasa sau sunt prea ocupat sa inchid toate ferestrele? Toate ferestrele de mansarda VELUX INTEGRA® au un senzor de ploaie ce închide ferestrele automat daca începe sa ploua – deci nu trebuie sa iti faci griji ca ploaia si-ar putea deteriora casa.
-Nu-ti face griji pentru securitatea locuintei
Imagineaza-ti ca poti închide toate ferestrele de mansarda cu o singura atingere. Acum poti, cu tableta de control inteligenta VELUX INTEGRA®. Trebuie doar sa apesi pe pictograma “Plecat de acasa” si toate ferestrele tale de mansarda VELUX INTEGRA® se vor inchide simultan indiferent unde se afla în casa.