Tigla metalica

 

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei.
 
Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.
 

Tigla metalica Lindab imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de lunga durata. Acoperisul tau va avea capacitate portanta ridicata si vei scapa de grija tiglelor sparte sau crapate. Greutatea redusa, de numai 5kg/mp, genereaza economii importante la realizarea constructiei; tigla metalica Lindab fiind solutia ideala atat pentru acoperisuri noi cat si in cazul renovarilor. Profilul inalt al tiglei metalice Lindab si suprapunerile speciale ale panourilor asigura protectie 100% la infiltratii chiar si pentru acoperisurile cu panta mica de pana la 14%.

Ai libertate deplina de alegere: 9 profile distincte, culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne cu mai multe variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al suprafetei si o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.
 
TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA
 
Avantajele tiglei metalice Lindab, pe scurt:
 
• pentru constructii noi sau renovari,
• otel de calitate superioara,
• greutate redusa, numai 5 kg,
• panouri debitate la comanda,
• pentru acoperisuri cu panta intre 14 si 90 grade,
• gama completa de componente si accessorii,
• culori clasice sau moderne,
• ecologice.
 
Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.
 
  • Poliesterul lucios “PE” reproduce fidel imaginea unui acoperis clasic
  • Poliesterul “MATT” si “MPE” sunt acoperiri speciale, mate ce ofera un plus de eleganta acoperisului
  • High-Built Poliesterul “HBPE” are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50μm, confera o rezistenta buna a culorii si protectie ridicata împotriva coroziunii si zgarieturilor. Acest sistem de acoperire este ideal pentru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicata.

Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Durabilitate garantata
Rezistenta tiglei metalice Lindab a fost testata in conditiile climei aspre din Scandinavia. An de an, tot mai multi utilizatori aleg Lindab pentru acoperisul casei lor pentru ca apreciaza calitatile estetice ale tiglei Lindab si isi doresc o solutie pe termen lung pentru acoperisul lor.
In functie de grosimea tablei si de tipul de acoperire, ai la dispozitie o gama variata de culori

Pentru preturi si cereri de oferta ne puteti suna la numerele de telefon: 0741105550, 0741105551, 0741105552 sau ne puteti trimite un email la adresa de mail: vanzari@sgt.ro.