Rulouri decorative si parasolare VELUX

Starea de confort depinde de gasirea combinatiei perfecte: în primul rand, ai nevoie sa controlezi cantitatea de lumina naturala si sa impiedici gradul de stralucire, astfel incat sa obtii in interior o lumina placuta sau sa o blochezi complet. In al doilea rand, ai nevoie sa-ti protejezi locuinta de aportul excesiv de caldura. Cu alte cuvinte, trebuie sa combini rulourile interioare cu produsele parasolare exterioare.
Caldura si zilele insorite sunt fantastice, dar lumina solara directa poate încalzi excesiv locuinta, iar tu vei resimtii in interior temperaturi greu de suportat. Pentru cea mai buna protectie impotriva caldurii, razele soarelui trebuie oprite inainte ca ele sa atinga geamul ferestrei. Produsele parasolare VELUX sunt pozitionate pe exteriorul ferestrei tocmai pentru a-ti proteja eficient locuinta impotriva supraincalzirii.

Disney & VELUX Dream Collection

Noua Disney & VELUX Dream Collection transforma dormitorul in camera cu vise frumoase.
Colectia de rulouri opace Disney & VELUX Dream Collection cuprinde o serie de rulouri opace destinate special celor mici, dar si celor cu suflet de copil. De la Mickey, Bambi si Planes la Minnie, Pooh si Princesses – cu siguranta vei gasi aici modelul cu personajul preferat. Colectia include 12 modele simpatice si incantatoare.
Rulourile din colectia Disney cu operare manuala se actioneaza foarte usor. Ruloul este rulat într-o caseta eleganta situata pe partea superioara a ferestrei de mansarda. Prin simpla atingere a barei de operare, ruloul se desfasoara peste suprafata vitrata, glisand cu usurinta pe sine laterale cu profil din aluminiu. Ruloul poate fi oprit in orice pozitie pe suprafata ferestrei.
Pentru ferestrele montate la inaltime, iti recomandam si o tija de control, prelungitor pentru tija si adaptor pentru rulouri glisante.