Tigla Ceramica

Tigla tip solzi

KERA-BIBER

Culori disponibile:

Tigla profilata

Balance

Culori disponibile:

Tigla reprofilata

TERRA OPTIMA

Culori disponibile:

Tigla faltuita cu adancitura dubla

RAPIDO

Culori disponibile:

Tigla faltuita cu adancitura dubla

MAXIMA

Culori disponibile:

Tigla forme speciale

ROMANO

Culori disponibile:

Tigla uluc

SINFONIE

Culori disponibile:

Gama culori Creaton

NATURE – Fie gama clasică dau în ton cu vremurile, NATURE e întotdeuna la modă.

Fiecare placă este unică şi fascinantă cu spectru care variază de culorile naturale la patina intenţionată a naturii şi până la cele mai rafinate suprafeţe structurate tehnologic şi chiar şi mia departe. Materia primă vie, regulatoare de umiditate a CREATON – fără niciun aditiv chimic – înseamnă responsabilitate ecologică şi oferă o protecţie de durată şi valoare ridicată de-a lungul timpului – fie că e vorba despre plăcile cu finisaj fin, rugos, buciardat, ridat sau periat.

Tehnologii ultra-moderne şi producţia controlată de marcă au satisfăcut întodeauna cele mai exigente cerinţe şi sunt motivul pentru impresia extraordinară pe care imaginea lor o lasă – strălucesc într-o nuanţă deosebit de frumoasă, a roşului natural, tipic pentru CREATON.

„NUANCE“ – O engobare valoroasă şi de durată într-un subtil joc de culori.

Seria „NUANCE“ oferă posibilitatea de a se alătura frumuseţii naturii într-un mod special şi de a îmbunătăţi rezistenţa structurală şi culorile ce durează păstrând în acelaşi timp o surprinzătoare aparenţă vizuală plină de frumuseţe. Şlamuri provenind din cariere din întrega lume, special selecţionate, sunt aplicate plăcilor necoapte şi se unesc cu placa într-un proces de coacere de tipul fără atingere la peste 1,000°C.

Aşa se obţine engobarea de calitate superioară cu aparenţa mată şi strălucire preţioasă. În acelaşi timp acest procedeu oferă plăcii o protecţie la culoare ce durează. Acest proces sofisticat aduce plăcilor de acoperiş CREATON o dimensiune estetică superioară într-o paletă coloristică variată.

„FINESSE“ – Plăci pentru acoperiş glazurate cu “FACTOR DE PROTECŢIE PENTRU ACOPERIŞ” ce oferă avantaje evidente.

O glazură de quartzuri topite, rectificate acţionează ca o îmbrăcăminte protectoare similar unei armuri, mărindu-I rezistenţa. Efectul rezultat este similar porţelanului, pentru că e glazurat această calitate garantând suprafaţa foarte lisă ce nu ţine praful, în concluzie devenind foarte uşor de curăţat.

Producţia noastră de înaltă calitate executată la scară mare se bazează pe un know-how unic şi pe un raport preţ/performanţă atractiv. Glazurările CREATON oferă deci atât avantaje faptice cât şi vizuale ce vor ţine pentru decade. Din această cauză seria „FINESSE“ este perfectă nu numai pentru clădiri noi dar şi pentru reabilitări.

 „KERALIS“ – Cea mai bună protecţie pentru acoperişl şi frumuseţe colorată desăvârşită

Procedura „KERALIS“ nu se limitează doar la suprafaţă, ci merge în profunzime. Începe chiar cu materia primă: Argile fine şi pure sunt uscate sub formă de particule fine ca praful. O mixtură de ceramice de calitate aproape fine este creată prin intermediul unui proces strict controlat de umidificare. Inovaţiile şi calitatea extraordinară sunt continuate prin „FACTORUL DE COACERE RIDICAT” creat de CREATON: La peste 1,000°C, procedeul crează suprafeţe exacte, drepte, de un mat exclusiv ce străluceşte şi cu culoare în masă.

Corpul plăcii ce prezintă pori deosebit de fini oferă o protecţie la îngheţ de neegalat. Tăieturile canturilor sunt aproape invizibile ca rezultat al colorării în masă, astfel încât acestea nu trebuie refinisate.