Operare de sus

Fereastra de mansarda cu operare de sus – Standard GZL 1050

Bara de operare superioara cu design elegant are acum clapeta de ventilare integrata si permite deschiderea ai închiderea facila a ferestrei, cu o singura mâna. Toate ferestrele noastre cu operare superioara sunt potrivite pentru majoritatea înaltimilor de montaj si pantelor de acoperis.

Fereastra de mansarda cu operare de sus – Standard Plus GLL 1055

Noua noastra fereastra de acoperis cu operare superioara, optimizata energetic, va mentine locuinta calda si eficienta energetic. Datorita noului sistem de izolare inovativ ThermoTechnology™ si garniturii speciale, aceasta fereastra are excelente proprietati izolatoare. Bara de operare în partea de sus o face adecvata pentru majoritatea înaltimilor de montaj, iar operarea în partea cea mai de sus îti permite sa plasati un birou sau o canapea sub aceasta, putand in continuare sa deschizi confortabil fereastra. Ferestrele noastre Standard si Standard plus cu operare de sus ofera posibilitatea actualizarii electrice.

Fereastra de mansarda cu operare de sus – Standard Plus GLU 0055

Acest model de fereastra are la interior miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat unitar de poliuretan, vopsit alb. Combinatia de tehnologii si materiale are ca efect un coeficient excelent de izolare termica si durabilitate maxima. Designul ei modern o transforma într-o solutie optima pentru orice tip de încapere si orice tip de functiune, precum bai, bucatarii, scoli, spitale, birouri, camere de copii. Fereastra GLU nu necesita revopsire, este rezistenta la zgârieturi, uzura si umiditate ridicata.

Ferestre de mansarda Premium cu operare de sus GGL/GGU

Adu aerul proaspat în casa ta cu o fereastra de mansarda VELUX operata de sus. Acest model de fereastra este usor de folosit – chiar daca mobilierul este amplasat dedesubtul ei. Bara de operare din partea de sus iti va permite sa montezi fereastra mai jos decat o fereastra echivalenta operata de jos, astfel incat vei obtine o priveliste excelenta, fie ca stai jos, fie ca stai în picioare.
Noi recomandam ferestrele cu operare de sus în situatiile în care se doreste sau este necesara plasarea fereastrei într-o pozitie joasa, de exemplu, în camerele cu un tavan coborat sau cand doresti o priveliste mai buna asupra vecinatatilor.