Operare de jos

Fereastra de mansarda cu operare de jos – Standard GZL 1050 B

Operata cu ajutorul unui maner elegant din zinc, situat în partea de jos, aceasta fereastra de mansarda din lemn este solutia recomandata în situatiile în care este necesar montajul ferestrei la înaltime, de exemplu în cazul unui parapet înalt. Fereastra este echipata cu un sistem de ventilare în doua trepte care ofera posibilitatea de reglare a ventilatiei chiar daca fereastra este închisa.

Fereastra de mansarda cu operare de jos – Standard Plus GLL 1055 B

Aceasta noua fereastra din lemn este optimizata energetic cu ajutorul celei mai recente inovatii a noastre – sistemul izolator ThermoTechnology™, pentru a mentine locuinta calduroasa. În plus, are o garnitura suplimentara si geam laminat la interior pentru mai multa siguranta. Fereastra se deschide din partea de jos, cu ajutorul manerului din zinc cu un nou design, fiind potrivita pentru montari in mansardele cu parapet inalt.

Ferestre de mansarda Premium cu operare în partea de jos Tip GPL/GPU

Limitarile dispar cu ferestrele de mansarda cu operare în partea de jos. Având un mâner elegant in partea de jos, ferestrele de mansarda cu operare în partea de jos VELUX iti ofera o priveliste completa, deschisa a cerului si maximizeaza cantitatea de lumina naturala ce poate patrunde înauntru. Recomandam ferestrele de mansarda cu operare in partea de jos în situatiile in care este necesar montajul ferestrei la inaltime, de exemplu in cazul unui parapet inalt.