ACO ShowerStep

Trecerea intre suprafetele drepte si zona cu panta din dreptul dusului

Aplicatii:

Pantele necesare pardoselii intr-o sala de baie in care se amplaseaza o rigola de dus la perete pot deveni extrem de usor de realizat prin utilizarea profilelor de compensare panta ACO ShowerStep.
Practic toata suprafata baii se executa fara nici o panta, doar in dreptul rigolei de dus, pe toata latimea acesteia, se realizeaza o panta de 1.5-2% spre perete, plecând de la distanta de 1 pâna la 1,5m de la perete. Aceasta panta creaza o diferenta de nivel variabila intre cele doua suprafete, diferenta ce se accentueaza odata cu apropierea de perete.
ACO ShowerStep ofera o solutie simpla de tranzitie intre cele doua suprafete prin instalarea a doua profile de compensare panta din otel inoxidabil. Realizarea placarii devine extrem de usoara, tranzitia dintre suprafete este tratata discret si elegant, muchiile sunt protejate, astfel incat zona cabinei de dus devine sigura si usor de intretinut.

Caracteristici tehnice

-Trei inaltimi disponibile (10, 12.5 si 15 mm) pentru adaptarea la placi de diferite grosimi
-Doua lungimi disponibile (990 si 1490 mm), ajustabile
-Doua variante disponibile in functie de amplasare: profil montaj stanga si profil montaj dreapta
-Usor de instalat
-Posibilitatea de a instala pereti despartitori din sticla prin asezarea lor pe partea superioara a profilelor (latime suprafata de asezare de 12 mm)
-Placarea se realizeaza mult mai usor, cu mai putine taieturi

Material

Profilele de compensare panta ACO ShowerStep sunt fabricate din otel inoxidabil grad 304, cu suprafata tratata electrolitic.
Profilele ACO ShowerStep au o latime de 12 mm in partea superioara care ramâne vizibila dupa realizarea placarii. Acest lucru permite instalarea unui perete din sticla pe acesta suprafata, care in mod special a fost proiectata sa permita asezarea unui perete din sticla de maxim 9 mm grosime.