ACO Pipe

Sistem de conducte din inox

Sistemul de conducte din inox ACO PIPE® ofera o alternativa moderna la reteaua de canalizare din PVC sau fonta pentru evacuarea apelor reziduale.
Gama este perfect compatibila cu gurile de scurgere si rigolele din inox ACO, rezultand astfel un pachet complet pentru solutiile de drenaj interior al cladirii.
Detalii ACO PIPE
-Pentru aplicatii obisnuite cu montaj deasupra sau in pamant, imbinarea elementelor sistemului ACO PIPE® se realizeaza cu ajutorul mufelor cu garnitura din EPMD. Pentru aplicatii in medii chimice agresive, sunt disponibile conductele cu mufe din otel inoxidabil grad 316 cu garnituri din Viton, pentru maximum de siguranta
-Sistemul de conducte din inox ACO PIPE® este realizat din inox austenitic grad 304 sau 316. Toate elementele sunt pasivate chimic pentru a asigura in special rezistenta la coroziune a imbinarilor.
-Conductele si fitingurile din inox ACO PIPE® sunt disponibile cu diametre exterioare de 50 mm, 75 mm, 110 mm, 160 mm si 200 mm si cu lungimi de la 0,15 m pana la 6 m.
Sistemul de conducte ACO PIPE® prezinta toate avantajele sistemelor de canalizare traditionale, oferind in plus avantajele unice ale inoxului.
Avantajele inoxului:
-Cel mai bun cost initial raportat la durata de viata a cladirii
-Rezistenta ridicata la coroziune
-Rezistenta la foc a conductelor din inox reduce riscul raspandirii incendiului prin peretii cladirii
-Rezistent la socuri termice
-Suprafete igienice, usor de curatat