ACO Multidrain

ACO dezvolta un concept de sisteme de drenaj complet nou, care simplifica proiectarea, depozitarea si procesul de fabricatie, conform cu standardul european EN1433, avand la baza sectiunea in forma de V. Acest nou profil imbunatateste atat performantele de drenaj cat si eficienta in autocuratare.
Noua structura a peretilor si distributia eficienta a materialului duc la cresterea capacitatii de drenaj si a stabilitatii laterale.
-Latime nominala: 100,150,200,300,400 si 500 mm
-Muchii de protectie din: fonta, inox sau otel zincat
-Clase de sarcina: A15, B125, C250, D400 si E600 conform EN 1433
-Parcari pentru autoturisme
-Platforme de cai ferate
-Zone pietonale
-Zone industriale

ACO DRAIN Multidrain cu Inaltime redusa

Greutate scazuta, rezistenta ridicata

Datorita calitatii exceptionale a betonului cu polimeri, rigolele MultiDrain cu inaltime redusa pot fi montate in aplicatii cu limita de intaltime la montaj de pana la 60 mm.
Inovatia principala este profilul V. Noua sectiune V imbunatateste capacitatea de scurgere a rigolei si mareste efectul de autocuratare. Sistemul ACO MultiDrain® este conform standardului SR EN1433 si suporta toate clasele de sacina.
Rigolele se etansaza perfect iar suprafetele foarte netede cresc capacitatea de drenaj in timpul ploilor abundente. In fiecare rigola sunt integrate sloturi de legatura cu rolul de a asigura imbinarea corecta. Scurgerea apei in conducta de canalizare se face printr-un camin colector cu racord la rigola, cu garnitura pentru toate inaltimile de montaj si garnitura de etansare cu manseta pentru racord, lucru ce asigura o linie de curgere neintrerupta.
Cu ajutorul sistemului de blocare Drainlock®, se previne deplasarea longitudinala si se faciliteaza curatarea usoara si rapida a rigolelor.