ACO DRAIN Xtradrain

Rigola ACO XtraDrain este special proiectata pentru spatiile deschise si gradini – solutie de drenaj completa din punct de vedere tehnic si estetic. Manevrarea este foarte usoara datorita materialelor compozite din care sunt fabricate componentele sistemului. Construite din polipropliena, rigolele ACO XtraDrain se incadreaza perfect in clasa de sarcini D400, conform standardului SR EN1433.
Fabricate din polipropilena reciclata de inalta calitate, cu sectiunea in V si muchiile intarite din plastic (X100C) sau din otel zincat (X100S) rigolele ultrarezistente ACO XtraDrain sunt dispinibile cu diametrele nominale de 100mm, 150mm si 200mm. Muchiile de protectie montate pe lateralele rigolelor ACO XtraDrain din otel zincat sunt pentru trafic greu, iar muchiile din plastic pentru trafic de automobile si camionete.
Gama de gratare este compusa din gratarele traditionale din fonta, otel zincat, inox si gratarele din compozite polimerice pentru clasa de sarcini B125 si C250, pretabile in multe aplicatii
Domenii de aplicare:
zone pietonale
parcari publice si private
spatii deschise in jurul cladirilor de birouri, banci sau spitale
gradini
scoli
statii de tren
langa fatadele cladirilor
Sistemul ACO Xtradrain® poate fi compus si cu gratarele cu fanta ACO BrickSlot, in locurile unde este necesara un sistem de drenaj discret si elegant. Gratarele ACO BrickSlot sunt realizate din otel galvanizat sau otel inoxidabil si sunt disponibile pentru rigolele ACO Xtradrain® cu diametrul nominal de 100mm si 150mm.
Rigolele ACO Xtradrain® cu inaltime redusa sunt disponibile cu diametrele nominale de 75mm si 100mm.