ACO Combipoint PP

Gurile de scurgere sunt parte integranta din zonele cu trafic si sunt indispensabile pentru drenajul strazilor, soselelor, autostrazilor. Siguranta in trafic necesita norme stricte catre trebuie respectate de toate elementele sistemului rutier. Sistemul ACO Combipoint este format din rama si gratar din fonta si corp de polietilena.
Gurile de scurgere stradale conventionale sunt relativ greu de manevrat si, de aceea, destul de dificil de intretinut din punctul de vedere al utilizatorului. ACO a creat Combipoint PP, o noua generatie de guri de scurgere stradale, o inovatie care revolutioneaza domeniul drenajului stradal prin solutii inteligente de montaj al partilor componente.
Siguranta in trafic necesita norme stricte care trebuie respectate de toate elementele sistemului rutier. Sarcina dinamica este distribuita in mod si integritatea corpului gurii de scurgere este neatinsa. Sistemul modular de montaj garanteaza longevitatea corpului de canalizare si previne deteriorarea gratarului de acoperire.

Sistemul modular

Elementele sistemului:
Sistemul ACO Combipoint este format din rama si gratar din fonta si corp din polietilena.
Ramele sunt prevazute cu un sistem de blocare din otel inoxidabil, fara suruburi, cu balama rezistenta cu dubla functionalitate.
Gratarul cu nervuri longitudinale are aplicatii in zonele cu trafic pietonal si cele pentru biciclete. Sistemul de blocare fara suruburi asigura gratarul impotriva actelor de vandalism, permitand totodata accesul pentru operare si intretinere. Realizat din polietilena, corpul gurii de scurgere este usor de manipulat si montat. Este disponibil in trei dimensiuni, pentru adancimi diferite de montaj.

Rotativ

Modulul superior este independent de modulul partii inferioare sau modulul de mijloc si poate fi rotit.

Ajustabil

Partile superioare pot fi ajustate in mod corespunzator cu panta longitudinala si transversala (deviere de pana la 10%).

Telescopic

Inaltime optima de nivelare a componentelor individuale datorita principiului telescopic a imbinarilor

Etans

Rezistent presiunea apei pana la 0,5 bari

Instalare mai rapida si mai usoara datorita capacului de polistiren

Capacul cofraj este utilizat pentru realizarea centurii de beton de 2 cm din jurul corpului Combipoint PP.
Dupa terminarea centurii de beton capacul poate fi introdus in caseta pentru a continua.
In acest fel se previne umplerea accidentala cu gunoaie a corpului gurii de scurgere Combipoint PP